KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

funkcióinak legjobb kezelésére. Kérjük, fordít- ... anyagra, és vágja ki. ... kok és a napfénytető tápellátását a távve- zérlős kulcs eltávolításával, ha a ...

dátum időpontjában jele- ... funkciókhoz egy extra magyarázó szöveg jele- ... Este equipamento opera em caráter secundário, isto é, não tem direito à ...

A motor “köhög”, de nem indul be, vagy nehezen indul be hidegen. Indításgátló bekapcsolva. Lapozza fel az “Indításgátló” c. fejeze- tet! Rossz indítási mód.

A kezelési útmutató megnyitásához - húzza le a ... Töltse le a Volvo On Call alkalmazás legújabb ... nyoknak megfelelő, a hőmérséklet-figyelést.

A Volvo nem járul hozzá a fenti információk ... nem indul be, akkor az összes szimbólum kialszik, kivéve az ... Amikor alacsony hőmérsékletek mellett indul,.

Android Auto* beállítások ... sok azt igénylik, hogy az autó személyes Volvo ID ... lata optimális feltételeket nyújt az autóban utazó gyermek számára.

fekete/fehér kivitelben ... Otthon dolgozom, egész nap otthon va- ... nusz ( ) jellel különböző illesztéseket tud végrehajtani a választott.

Start/Stop* - a motor automatikusan beindul. ... 2 A szolgáltatások idővel változnak és a felszereltségi szinttől és piactól függően eltérőek lehetnek.

teljes folyamat, a légzsák felfúvódását és ... kok és a napfénytető tápellátását a távve- ... kentések esetére szolgál, például előre guru-.

Radar egység. 345. A radar eszköz korlátai. 346. A radar eszköz ajánlott karbantartása ... Ez az automatikus villogási sorozat a.

is elérhető az App Store és Google Play áruhá- zakban. Az alkalmazás okostelefonokhoz és táb- lagépekhez készült. A kezelési útmutató letölthető.

03 Műszerek és kezelőszervek. Műszerek és kezelőszervek, balkormá- nyos autó - áttekintés............................... 55.

A Volvo arra törekszik, hogy a világ egyik legbiztonsá- gosabb autóját alkossa meg. Az Ön Volvója kielégíti az összes jelen-.

WWW.AMIKOSTB.COM. IPTV SOLUTION. (Live Channels & On Demand Contents). Game-Controller Support via USB.

A Volvo Cars támogató oldala. 23. A kezelési útmutató olvasása. 24. A kezelési útmutató és a környezet. 25. AZ ÖN VOLVÓJA. Volvo ID.

nem pontosan egyeznek meg az autóban találhatókkal. ... ben vagy erős fényben ne bocsásson ki erős sza- ... veg jelenik meg a kombinált műszerfal informá-.

EREDETI ALKATRÉSZEKET HASZNÁLJON. ... Tésztás leves. Ízlés szerint ... Pacal lepje el. 25-35. 2. Bárány. 1 kg-hoz 1/2 liter.

autó funkcióinak legjobb kihasználását. Kérjük, ... kok az első ülésháttámlákban helyezkednek el. ... (az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer-biz-.

a Volvo Cars támogató oldalán (support.volvocars.com) is elérhető. ... Kibocsátás-szabályozás AdBlue® ... A kezelési útmutató megnyitásához - húzza le a.

Üzemanyag - benzin. ... Volvo ID létrehozásához meg kell adnia egy személyes e-mail címet. ... mutatja, hogy melyik biztonsági övek vannak használatban.

Túlterhelés - indító akkumulátor ... Kerülje a motor alapjáraton járatását - állítsa ... az övet a lehető legmagasabbra, anélkül, hogy az a tor-.

Az utaslégzsák kiiktatott állapotát mutató vissza- ... A Volvo azt java- ... zetek. (270. oldal). Az olajszint mérése. (359. oldal).

ehhez választott felszerelést a gyermek súlya és ... Este equipamento opera em caráter secundário, isto é, não tem direito à proteção contra.

Két egymás alatt található főzőzóna egy párt alkot. A főzőlap lezárása. A lakat funkció arra szolgál, hogy megakadályozza a főzőlap nemkívánt bekapcsolását.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy, ebben és más autókban is mindig visel- ... 3. Kövesse az automatikusan a Volvo ID azono- ... Rövid villogási sorozat.

A Volvo azt javasolja, hogy hala- ... Az autó, a biztonsági öv (29. oldal). l által nyúj- ... hogy az autóban nincs aktív légzsák,.

[Az AUDIO IN] az alapértelmezett a DVI-D/PC bemenetben. ... A DVI-D bemenet kiválasztására szolgál. ... DVI-D IN. Számítógépes bemeneti csatlakozóaljzat.

40. A járművezető figyelmének elvonása. 40. BIZTONSÁG. Biztonság ... A biztonsági övnek a váll felett kell elhaladnia (nem a kar alatt).

egyezik az értékesítési, marketing és rekláma- nyagokban. ... nem minden autóban állnak rendelkezésre - ... amely lehetővé teszi a ventilátor beindítását,.

egyezik az értékesítési, marketing és rekláma- nyagokban. ... amely lehetővé teszi a ventilátor beindítását, ... fényszóró, de nem kapcsol be. Előkészítés.

Amikor tematikus kezelési útmutató áll rendel- kezésre, akkor az a Kezelési útmutató ... LD. UFB, E. UE, LD. UE. 2. csoport. 15-25 kg. LD. UFB, F. UF, LD.

Start/Stop* - a motor nem indul be auto- matikusan. ... hidegen lehet elérni a motor beindítása előtt. A mérés pontatlan lesz, ha közvetlenül a.

HU RBS 24 - SERIE ENERGY - RAD - ING - MAN.INST - 1303.1 -. DIGITECH TR - MIAH6. Műszaki dokumentáció RADIANT BRUCIATORI S.p.A. Montelabbate (PU) ITALY.

téli gumit kell felszerelni mind a négy ... Hu SOHA ne használjon menetiránynak háttal beszerelt gyermekülést AKTIVÁLT (BEKAPCSOLT) FRONTLÉGZSÁKKAL védett ...

sok szintén a szélvédőre vetített kijelzőn jelen- nek meg. ... tűnik az autó, rejtett károsodása lehet, ... Minimalistic vagy Chrome Rings.

ban. A kipufogógázok károsanyag-kibocsá- tása sok esetben jóval a vonatkozó szabvá- nyok alatt van. ... Bluetooth*, navigáció* és parkolókamera*.

(VOC)*, a navigációs rendszer* és az alkalmazá- sok. ... A hangfelismeréses vezérlés használatának alap- ... iPhone csatlakoztatása az első alkalommal.

hogy olvassa el a jelen kezelési útmutató utasításait és karbantartási információit. ... Fennáll a súlyos sérülés kocká- ... angolul van.

zetek - funkciók különböző szinteken (87. oldal). ... tama a MY CAR menürendszerben állítható be, ... Complies with IDA Standards DA105753. Dél-Afrika.

Az utastér belseje úgy van kialakítva, hogy a kel- lemes és kényelmes legyen, még az allergiától ... man nyomja felfelé a csomagtértakaró.

Kezelési útmutató az autó képernyőjén.... 13 ... autók esetében a nyomtatott kezelési útmu- ... Az ülésmagasítók kifejezetten úgy vannak kia-.

By using our site you agree to our use of cookies to deliver a better site experience.