3d nyomtató

Fekete (legjobb üzemmód): 1200 x 1200 dpi felbontás; Színes ... (DPI): Nem/Igen; HP Real Life technológiák: Be/Ki; Füzet: ... Csomag mérete (sz x h x m).

32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor, 2 GB szabad merevlemez-terület, CD-ROM-/DVD-meghajtó vagy internetkapcsolat,. USB-port, Internet Explorer.

Alkalmazás telepítése és frissítése a Xerox® App Gallery alkalmazásgalériából . ... Nyomtatás a nyomtatóhoz már csatlakoztatott USB-s flashmeghajtóról .

köszönhetően lehetetlen a menübeállítások módosítása normál eljárással, ... Ha egy másik port adatai általában a nyomtatási feladat közepén érkeznek meg, az.

27 сент. 2018 г. ... alapján Vevő megrendeli, az Eladó pedig elvállalja a Szerződés 1. számú mellékletében nevesített ... (Android/iOS), Csendes üzemmód;.

A nyomtatót ne tárolja és ne működtesse szélsőségesen meleg, hideg vagy párás ... Középső alsó tálca: Ezzel a beállítással a nyomtató középső részén alul ...

színű nyomatokat vagy másolatokat hozhat létre. ... PC: Windows 8, 7: 1 GHz-es 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor, 2 GB szabad.

Más országokban vegye fel a kapcsolatot a Xerox helyi képviseletével, ... Megjegyzés: Amíg a rendszer nem kéri, ne vegye ki az USB-pendrive-ot. Ha az.

Akkumulátor szimbóluma – megjegyzés . ... A nyomtatóval iOS és Android rendszerű mobilkészülékekről is nyomtathat. További tudnivalók: .

Az alábbi információk szem előtt tartásával biztosíthatja Xerox ... A dokuüvegre helyezhető eredetik maximális mérete 216 × 356 mm (8,5 × 14").

Feltöltés megosztott tárhelyre. Más felhasználók számára is elérhető. Egyszerűsített munkafolyamat a Xerox® ConnectKey® alkalmazások használatával.

Az Apple®, a Bonjour®, az EtherTalk™, a TrueType®, az iPad®, az iPhone®, ... Alkalmazás telepítése és frissítése a Xerox® App Gallery alkalmazásgalériából .

A használati számláló jelentése az egyes készülékhasználat-típusokhoz tartozó számlálókat jeleníti meg. PCL-betűkészlet. A PCL-betűkészletek listájának ...

Automatikus alaphelyzet. ... Windows Internet Explorer® 7. Windows XP®. Windows Internet Explorer® 6 SP2, Mozilla Firefox® 3.x, Netscape 7.1. Navigator ...

Az SGI® és az IRIX® a Silicon Graphics International Corp. ... A nyomtató súlyára vonatkozó adatokat a Fizikai adatok részben találja.

Illesztőprogramok telepítése a Windowshoz - USB . ... Be (Hiba): a készülék csak akkor nyomtat jelentést a fax fogadása után, ha vételi hiba történt.

Bors Attila vagyok 25 éve foglalkozom modellezéssel már a kezdetek kezdetén megfogott a modern technológia felhasználása a modellek elkészítésénél.

A kétlépcsős hitelesítés engedélyezéséhez lépjen a Google-fiók biztonsága oldalra, ... Kiválaszthatja, hogy hová szeretné menteni a beolvasott dokumentumot.

Alkalmazás telepítése és frissítése a Xerox® App Gallery alkalmazásgalériából . ... sok a készülék első alkalommal történő használatakor el vannak rejtve.

Macintosh rendszeren a Nyomtatás ablak nyomtatási beállítások listájában kattintson a ... A titkos nyomtatási munkákat a rendszer a nyomtatást követően ...

kapcsolódó keresések

utolsó keresések

By using our site you agree to our use of cookies to deliver a better site experience.