gorenje wa 6440 p

Samsung. Grundig. User Guide. In order to set up your remote as easily as possible, ... la mauvaise région), celle-ci peut être reconfigurée de la manière.

sa kamena ili na kamen za pečenje, koristite prikladnu lopaticu. ... állítsa a sütő hőmérsékletét 250 °C-ra ... Soha ne helyezze a hideg követ forró.

A grill égővel való sütés ideális kolbászok, hús- és halszeletek (steak, szelet, lazacsteak vagy szelet, stb.) ... üveglapon található gumi tömítéseket is.

BM 1200 BK. Navodila za uporabo SI. Upute za uporabu BIH HR. Uputstva za upotrebu SRB MNE. Instruction manual GB. Instructiuni de utilizare RO.

kevés szaft. Közepesen angolos. 55-60 világos piros, sok világospiros szaft. Közepesen átsült. 65-70 pink,kevés halványrózsaszín szaft. Jól átsült.

A LAPOS SÜTŐTEPSI tészták és sütemények sütésére szolgál. ... Ez az üzemmód ideális pizzák, szaftos sütemények, ... Almás kalács, kelt tészta.

31 D) Saját program elmentése (saját receptek). 32 A SÜTÉS MEGKEZDÉSE ... Ha a sütés folyamata befejeződött, megjelenik a "Vége" menü. Válassza ki a.

Steam refresh. (Frissítés gőzzel). 3 kg. Ez a program gőz segítségével frissíti fel és teszi puhává az új vagy tiszta ruhaneműket. Allergy steam.

OLVASSA ÁT ALAPOSAN A HASZNÁLATI UTASÍTÁST ÉS. ŐRIZZE MEG, MERT A KÉSŐBBIEKBEN IS SZÜKSÉGE LEHET. RÁ. A készüléket akkor használhatják 8 éves, ...

Figyelmeztetés – forró felület veszélye. Figyelmeztetés – tűzveszély ... Tegye a ruhát a fagyasztóba, amíg a rágógumi meg nem keményedik, majd kaparja le.

Bejelentett hiba:… ... Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását ... 06-77-421-187 [email protected].

kapcsolódó keresések

utolsó keresések

By using our site you agree to our use of cookies to deliver a better site experience.